PKN
SOW-Gemeente Berlicum-Rosmalen
 
pastorale ontmoetingen pastorale ontmoetingen
Gesprek rond de koffie
Zo nu en dan gebeurt er iets, dichtbij of verder weg, wat velen raakt en de tongen losmaakt. Daarover wil je misschien wel graag met anderen van gedachten wisselen. Om dat in een enigszins georganiseerd verband te doen moet er dan wel snel iets worden geregeld. Als zich zo'n gelegenheid voordoet zal in het komend seizoen de pastorale raad op korte termijn het initiatief nemen en een datum en plaats prikken. Middels afkondiging in de kerk,de Bij de Hand, website en email kan hier dan verder ruchtbaarheid aan worden gegeven. Dat zal dan zijn onder de titel "Gesprek rond de koffie." Lichtvoetig, in kleine kring, bij iemand aan huis. De pastorale raad zal zelf attent zijn op geschikte ogenblikken en thema's, maar u mag ons ook een hint geven.

"Ik wil eens met u praten"  9 maart 2017
Een open gesprek over Godsbeelden ("Wie is God?").
In de Kiem. Van 20.00-21.30 uur met een glaasje toe.
 
Wandel en verwonder... Samen erop uit in aandacht en stilte
Het vorige seizoen stond dit voor het eerst op het programma. Wat was dat een geslaagd gebeuren, een wandeling in stilte met nagesprek na. Een verademing...  Op dit moment kan er nog geen datum worden geprikt, maar het zal er opnieuw van komen. Misschien als de lente op z'n mooist is? Een initiatief van de Pastorale Raad.

 
terug
 
 
Actueel
 
Kerkdiensten
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.