PKN
SOW-Gemeente Berlicum-Rosmalen
 
Jeugd van 0 tot 5 jaar

Jeugd van 0 tot 5 jaar

Oppasdienst
Voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar ( < groep 2) is er elke zondag tijdens de eredienst oppasdienst. Elke zondag is er een ouder en een jongere die deze oppasdienst samen verzorgen. Het doel van de oppasdienst is de kinderen te laten spelen en zo de ouders in de gelegenheid te stellen samen de eredienst te beleven.

Kerk op Schoot op zondag 14 december

Het lijkt al zo gewoon, maar het is het natuurlijk niet: Kerk op Schoot, bedoeld voor de kinderen van 2 tot 6 jaar. Als je eens wilt zien hoe het eraan toe gaat, kijk dan eens hier.

Op zondagmorgen 25 september is het weer zo ver. Om vijf voor half 10, tot kwart voor tien, voor de gewone kerkdienst uit. Het duurt dus ongeveer 20 minuten.

Wil je al weten wat we dan gaan zingen? Kijk dan kort tevoren even op de website van dominee Piet

Alle kinderen ontvangen tegen die tijd een uitnodiging. Ook opa's en oma's zijn hartelijk welkom, vriendinnetjes, vriendjes, broers, zussen....
Na afloop van Kerk op Schoot is er in de Kiem beneden ranja en iets lekkers.

We houden bij Kerk op Schoot ook een collecte voor de kerk in Berlicum.

Iedereen is welkom!! Zegt het voort!


Dienst met dopelingen - zondag 8 januari 2017 - zondag van de doop van de Heer
Vanaf het moment dat Piet Vliegenthart in 2008 als predikant verbonden werd aan onze gemeente zijn er veel doopzondagen geweest. Eind van het seizoen zal hij afscheid nemen. Zondag 8 januari staat traditioneel in het teken van de doop van Jezus. Voor die zondag worden in het bijzonder alle dopelingen van de afgelopen 8 à 9 jaar uitgenodigd, met hun ouders en eventuele broers en zussen. Het is een kerk-voor-jou dienst met een bijzonder accent. Wie weet, wordt er in deze dienst ook wel gedoopt.
 

 
 

oecumenische leeskring
datum en tijdstip 29-05-2017 om 20.00 uur
meer details

voorbereiden seniorenmiddag
datum en tijdstip 07-06-2017 om 19.30 uur
meer details

 
Actueel
 
Kerkdiensten
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.